Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid betekent meestal een aanslag op het inkomen van een werknemer. Maar als ondernemer loopt uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid ook gevaar. Als zzp’er vallen uw verdiensten zelfs direct weg. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Veel zzp’ers kunnen zich geen ziekte veroorloven. Niet werken is immers geen inkomen. Herkent u dit? Dan leggen wij u graag uit welke mogelijkheden er zijn om het arbeidsongeschiktheidsrisico af te dekken.

Er zijn veel betaalbare oplossingen voorhanden om een inkomen bij arbeidsongeschiktheid veilig te stellen. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een eigen risico of een beperkte uitkeringsduur. Wat voor u de juiste keuze is, hangt ook af van de reserves die u heeft en het inkomen van uw eventuele partner.

Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is maatwerk. Op basis van uw risicobereidheid, financiële positie en wensen kunnen wij u een betaalbaar en passend voorstel doen. Want zeker bij het arbeidsongeschiktheidsrisico geldt: u kunt beter iets verzekeren dan helemaal niets.

Uw gegevens
Uw vraag/opmerking*