Mobiliteit en transport 

Uw goederen en mensen zijn als het goed is uitstekend verzekerd binnen uw bedrijf. Maar ook buiten de muren van het bedrijfspand is een verzekering nodig.

Als uw onderneming producten maakt of verstuurt, dan wilt u dat ze goed aankomen bij de afnemer. Soms gaat dat mis. Een vervoerder is in die gevallen maar beperkt aansprakelijk voor schade. Een transportverzekering zorgt ervoor dat u niet met verlies blijft zitten als uw goederen beschadigen of kwijtraken tijdens het transport.

Of u een transportverzekering nodig heeft, hangt af van wat uw bedrijf precies doet. Onze adviseur kijkt graag met u of deze verzekering u kan helpen en welk bedrag u dan moet verzekeren. Hij kan ook adviseren over andere risico’s die uw bedrijf loopt.

Uw wagenpark is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Als u zelf goederen vervoert, maar ook als uw personeel in bedrijfsauto’s rijdt. De mobiliteit mag niet lijden onder schade. Wij kunnen dat regelen met een passende verzekering. Dan is mobiliteit van mensen en goederen gegarandeerd.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Uw gegevens
Uw vraag/opmerking*