Mols assurantie Advies is een advieskantoor dat sinds 2018 klaar staat voor haar relaties op het gebied van complexe verzekeringszaken en hierin ondersteund willen worden door een deskundige partner.

 

Ik help bedrijven met het maken van hun keuzes betreffende risicomanagement, de gewenste risicobereidheid en de daarbij passende verzekeringen waardoor men in staat is om risicobewust te ondernemen.

 

Risicobewust ondernemen is bewuste keuzes maken over uw te lopen bedrijfsrisico’s.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken of u uw grootste bedreigingen wel goed in het versier heeft en hier in ieder geval goed over nagedacht heeft!

Het niet verzekeren van bepaalde bedrijfsrisico’s, indien u daar goed over nagedacht heeft, kan een prima keuze zijn.

Deze keuzes heeft mede te maken met uw gekozen risicobereidheid.

De bedrijfsrisico’s waarvan u s ’nachts wakker kunt liggen, die kunnen we middels preventiemaatregelen beperken en als laatste sluitstuk verzekeren bij een verzekeraar.

 

Wenst u een onafhankelijk risicoadvies dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is oprecht een geruststellend gevoel wanneer u weloverwogen beslissingen heeft gemaakt over uw te lopen bedrijfsrisico’s.

Niemand zit te wachten op onaangename verrassingen, zeker niet als die voorkomen hadden kunnen worden.

U kunt zich daardoor volledig focussen op uw onderneming, dat is namelijk het liefste wat u doet.

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij in volledige vrijheid, met de door ons geselecteerde aanbieders, over uw assurantiepakket onderhandelen.

Wij werken samen met ongeveer 50 verzekeraars in Nederland. Wij gaan opzoek naar een concurrerende prijs en uitstekende condities.

Zo wordt alleen het beste gebundeld: voor iedere klant een passend pakket.

 

Een oprecht, professioneel en eerlijk advies, daarvoor moet u bij Mols Assurantiën zijn.

Wij geven advies aan (middel) grote bedrijven op het gebied van bedrijfsrisico’s die horen bij het prachtige vak van ondernemen.

Dus heeft u vragen of wenst u advies op het gebied van bedrijfsrisico’s, preventie- en verzekeringsoplossingen?

Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact met mij op!

John Mols