Mols Assurantiën

Advisering en bemiddeling in verzekeringen

 

Onafhankelijk en deskundig

Wij doen zaken met een groot scala aan verschillende verzekeraars, zodat wij u het best passend advies en verzekeringsproduct kunnen aanbieden. Omdat wij niet gebonden zijn aan één specifieke verzekeraar zijn wij ook uitstekend in staat om het gewenste onafhankelijk advies te geven aangaande een scherpe premie en goede verzekeringsvoorwaarden. Ons advies is niet éénmalig maar een continu proces; wij evalueren voortdurend uw totale verzekeringspakket en checken of u niet over- of onderverzekerd bent.

 

Meer dan een goed advies

Wij doen echter meer dan alleen adviseren en bemiddelen. Zo is een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling een belangrijke meerwaarde in onze dienstverlening. Een geleden schade is al vervelend genoeg en juist in dit soort situaties is het belangrijk dat de tussenpersoon voor u klaar staat om u te ondersteunen. Laat het vooral aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen en correct af te werken.

 

Persoonlijke en eerlijk advies

Wij vinden het belangrijk om open en transparant te communiceren. Een professionele opvolging en 24/7 bereikbaarheid zijn belangrijke kernwaarden die wij hoog in het vaandel dragen. Onze dienstverlening wordt bovenal afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeftes. Uiteindelijk is ons streven om een prettige en langdurige relatie met elkaar op te bouwen.