Risicomanagement ingewikkeld?

En wat als het juist kansen creëert voor uw bedrijf? En grip geeft op uw risico's?

Ons uitgangspunt: beheers risico’s en verzeker alleen dat wat echt nodig is.

 

Risicomanagement is meer dan verzekeren. Door inzichtelijk te maken waar u risico's loopt, ontdekt u mogelijke dreigingen in uw onderneming. Aan de andere kant zorgt goed inzicht in risico's ook voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Kent u de risico’s rond uw onderneming, dan bent u ook in staat om de juiste maatregelen te treffen. Wij helpen u graag bij het inrichten van goed risicomanagement. We doorlopen samen de stappen "verkennen, voorkomen, verzekeren". Het geeft u rust, omdat u vanuit een goed overzicht, weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Door goed risicobeheer bent u in staat om kansen te grijpen en te focussen op de toekomst.

 

Specialisatie risicomanagement

Als vertrouwd risicoadviseur staan wij naast u. Samen verkennen, voorkomen of verkleinen wij risico’s. En daar waar nodig verzekeren wij de bedrijfsrisico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen. Wij helpen u graag om risico's te beheersen zodat u kunt focussen op de kansen die zich voordoen voor uw bedrijf. 

 

Risicobeheer

Wij hebben een eigen visie op het beheersen van risico's. Wij maken samen met u en de mensen binnen uw organisatie de risico's inzichtelijk met een grondige risicoanalyse. Met deze risico-inventarisatie, kunnen de vervolgstappen gemakkelijker gezet worden. Vaak kunnen risico's kleiner gemaakt worden door het nemen van de juiste preventieve maatregelen. Verder kan het interessant zijn om te overwegen bepaalde risico's zelf te dragen als bedrijf. De risico's die overblijven kunnen worden ondergebracht bij verzekeraars. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon, wij zoeken altijd de best passende verzekeraar voor uw onderneming.